søndag den 1. maj 2011

Sommerhus april 11


I tilknytning til påskedagene havde vi ferie de 4 dage efter, og så måtte vi jo afsted til sommerhuset, for der skulle både slåes græs og males udendørs, luges ukrudt og andre småting. Der blev dog også tid til en lille udflugt, da vi ville se lamaerne, som går på en mark nogle km væk. De er supersøde, men gad ikke snakke, de gik temmelig langt fra vejen, så billederne af dem er ikke alt for gode, da de kun er taget med mit lille digi-camera.
Solen skinnede, fuglene sang og himlen var så blå, det var nogle skønne dage vi havde på Long Island, men desværre er feriedagene slut, ræset begynder igen om få timer.

1 kommentar:

Annette / aka sagde ...

Aih, hvor dejligt. Det lyder som om vi er flere, der godt kunne fortsætte det driverliv i sommehuset. Selv om græsset skal slåes, og der skal passes med maling osv, så er det på en helt anden måde end hjemme - af en eller anden sær grund. Jeg kan også sagtens acceptere støv og nullermænd i sommerhuset !!!
Flotte billeder i collagen, og sjovt med lamaerne. Gad vide hvad du ville have snakket med dem om - hvis de havde gidet...haha. Jeg går ud fra, at det for uldens skyld man holder dem - mon ikke. Spiser man lamakød ?
Jeg kan godt lide den med Long Island.....der er da fin stil over dig...Det er god humor. Det lyder i hvert tilfælde lidt fint. hihi.

God arbejdslyst - fra mandag morgen.